About Road to Bhutan

Folk singer Linde Nijland and multi-instrumentalist Bert Ridderbos went on an exciting overland musical journey to the Himalayan Kingdom of Bhutan.

Along the way they gave concerts and made music with traditional musicians in the beautiful countries they passed trough. The months trip by Landrover led trough South Eastern Europe, Turkey, Iran, Pakistan and India to their final destination of Bhutan. In Bhutan they performed at a big Centenary concert In honour of the crowning of the fifth King

View www.lindenijland.nl for more info about Linde & Bert


Advertisements

3 Responses to “About Road to Bhutan”

 1. Lorelei Loveridge Says:

  And how I wish I had been involved in this. Wonderful!

  Lorelei Loveridge
  Orderly Bazaar Records & Publishing
  http://www.loreleiloveridge.com

 2. Stijnie Says:

  Hallo Linde en Bert,
  Jan en ik hebben jullie afscheid op T.V.Noord gezien. Prachtige reclame voor jullie. Het zag er magnifiek uit. De eerste avond wel gedacht hoe ver gaan ze nu rijden en waar slapen ze. Maar dat zal wel allemaal goed gaan neem ik aan. Wel veel kilometers voor de boeg! Rijden jullie beiden?
  Het is hier schitterend weer, bij jullie ook?
  Ik hoop dat jullie niet te erg vermoeid raken van de vele kilometers en de reis. Het zal vast ook heel interessant zijn, wat je zoal onderweg zult zien en beleven. Jan en ik doen jullie hierbij de hartelijke groeten en wensen jullie een zeer goede reis.
  Heel veel liefs,Stijnie

 3. Roger A.B.C. Rammers Says:

  Beste Linde & Bert,

  Met veel plezier en interesse volg ik jullie belevenissen en die van mijn auto. Dagelijks bezoek ik de beide websites om “au courant” te blijven en ik kan er al helemaal naar uitzien om jullie in India te gaan ontmoeten en mij bij jullie aan te sluiten. Het is allemaal weer zeer herkenbaar en het gevoel van de RoundTableTour komt weer helemaal terug. Ik hoop dat jullie naast de inspanningen en druk van de opnames ook nog tijd hebben om te genieten van wat je onderweg allemaal ziet en meemaakt en vooral de contacten met de lokale bevolking. Ik wens jullie een heel goed vervolg in Iran en een voorspoedige doorreis door Pakistan en ben benieuwd naar wat het concert in Delhi gaat worden.
  Heel veel groeten aan allen,
  Roger A.B.C. Rammers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: